Cautare

1420 de rezultate pentru "aci alba iulia" (3.66 secunde)
Prima parte a zilei este racoroasa, dar pana la amiaza temperatura ajunge la 25 de grade la Timisoara, Arad, Oradea si Alba iulia, 26 la Deva si 23 la Cluj Napoca, Sibiu si Brasov.
Astazi, cand dumneavoastra va lansati cu fast candidatura in Congresul PSD de la Alba Iulia, elevii din clasele primare I si II au ramas fara manuale, cu doar trei zile inainte de inceperea noului an scolar", se arata in episola liderului PNL.
Fundatia Carrefour organizeaza cea de-a doua colecta internationala de alimente in Romania, in colaborare cu Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane, in toate cele 27 de hipermarketuri Carrefour din tara si in magazinele de tip Market din Alba Iulia, Bacau, Ramnicu Valcea si Targoviste.
Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.
Unirii de la Piata Unirii spre Piata Alba Iulia; - Bd. Carol I pe ambele sensuri, intre Universitate si Calea Mosilor.
Sucursala Unirii - P-ta Alba-Iulia nr. 2, Bl. I1, 10:00 " 13:00 Sucursala Marriott - Calea 13 Septembrie nr.
Intrebari la care au raspuns in cadrul evenimentului Sanatatea si confortul, prioritatile vieții moderne, desfasurat joi, 10 martie, la Cafepedia Piata Alba Iulia, companii precum Elcomex Agroindustrial, Romtor Real Estate, Farmec SA, Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti.
- Institutul de Arheologie Vasile Parvan Bucuresti, - Institutul de Studii Sud - Est Europene, - Muzeul National de Istorie a Romaniei, - Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, - Institutul de Cercetari Ecomuzeale Tulcea, - Muzeul Brailei, - Muzeul Civilizatiei Gumelnita Oltenita, - Muzeul Judetean Teleorman, - Muzeul Judetean Ialomita, - Muzeul Municipiului Bucuresti, - Banca Nationala Bucuresti, - Muzeul Regiunii Portile de Fier Drobeta-Turnu Severin, - Muzeul National al Agriculturii Slobozia, - Muzeul Brukenthal Sibiu, - Universitatea Valahia Targoviste, - Muzeul Unirii Alba Iulia, - Universitatea Timisoara.
Acum sistemul monitorizat complet digital permite controlul oricarei unitati individuale din intregul complex de 44 de fantani independente dispuse pe 1.4 km de la Piata Alba Iulia pana in Piata Constitutiei, precizeaza PMB.
Dar cultul lui Glykon nu este strain de tlinuturile noastre; din Dacia, de la Apulum (Alba Iulia), provin doua inscriptii inchinate lui.
- Alba Iulia - Arad - Brasov - Braila - Bucuresti - Buzau - Caransebes - Cluj-Napoca - Constanta - Craiova - Cugir - Hunedoara - Lugoj - Resita - Sibiu - Targoviste - Targu Mures - Timisoara.
Imi amintesc si acum cat de uimita priveam lucrarile lor si tot ce era legat de aceasta meserie, fara sa stiu ca mai tarziu voi modela si eu, avand-o ca profesoara pe Iulia Onita.
Sambata, la Alba Iulia, in faþa a 4.000 de oameni adunati pe Platoul Romanilor, unde incap usor 50.000 de suflete, Traian Basescu a recurs la un discurs peremizat, tip Corneliu Vadim Tudor, laudandu-se ca il va executa cu propria mana pe orice ministru din guvernul Aliantei care va fi suspectat de coruptie si ca in primele sase luni de mandat, toate clicile care au drenat bani publici in buzunarele lor, vor da socoteala.
Apartenenta romaneasca a spatiului intracarpatic a fost insa mereu reconfirmata de documentele inter-nationale de dupa 1919 (Alba Iulia) - 1920 (Trianon), exceptia care confirma regula fiind Diktatul de la Viena.
Imagini surprinse intr-un magazin din orasul Alba Iulia, unde pe raftul de zahar a fost pus un anunt prin care cumparatorii erau rugati sa nu ia mai mult de 5 baxuri.
Imagini revoltatoare in Alba Iulia. Acolo, un barbat de 56 de ani a fost scos cu forta dintr-un supermarket si pus la pamant de doi politisti locali.
Maine, ochii intregii natiuni ar trebui sa se indrepte catre Alba Iulia, oras simbol al romanilor, pe vremuri. Acum poporul si-a uitat istoria, nu mai simte romaneste.
Multimile, milioanele au aclamat-o.“ Asa cum, indeobste, s-au derulat si evenimentele finale, atat in Sfatul Tarii, la 27 martie 1918, unde s-a hotarit unirea teritoriilor cuprinse intre Prut si Nistru cu Romania, cat si la Congresul National al romanilor din Bucovina din 15/28 noiembrie 1918, care, de asemenea, a proclamat unirea cu Romania, dar mai ales in cadrul Adunarii Nationale de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918, atunci cand s-a decretat in aclamatiile a peste 100.000 de reprezentanti din toate regiunile Ardealului „...unirea tuturor romanilor din Transilvania, Banat si Tara Ungureasca si a tuturor teritoriilor locuite de dansii cu Romania“.
Ecourile Zilei Nationale se pierd treptat in vuietul vremii, gospodarii municipiului Alba Iulia raporteaza cu mandrie ca au curatat urbea de gunoaiele festive ale marii petreceri populare, bucurestenii casca ochii cu admiratie la iluminatia nocturna feerica "in culorile Uniunii Europene", cu care i-a fericit Primaria, iar alesii natiunii, dupa ce au rupt randurile de la sedinta solemna comuna a Camerelor legiuitoare, se pregatesc de noi batalii, zanganin-du-si armele.
Un sef din Politia Locala din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce s-a urcat baut la volan si s-a rasturnat cu masina.
google-analytics.com